TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)65g176kcal4.9g31.9g3.3g6.5g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.5g0.3g1.7g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g502g652kcal105.3g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2082kcal244.2g111.2g91.6g16.4g
Valittu annoskoko855g1041kcal122.1g55.6g45.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna428g521kcal61.1g27.8g22.9g4.1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808