Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 700g1593kcal133g0g119g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi170g595kcal10.2g129.2g2.9g3.9g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g8859kcal487.4g412.6g580.4g81g
Valittu annoskoko4416g4430kcal243.7g206.3g290.2g40.5g
Annoskoko puolitettuna2208g2215kcal121.9g103.2g145.1g20.3g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978