Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsalasagne

Siirry sivulle!

Pätkäise keskeltä poikki isommat kesäkurpitsat ja käytä pienemmät kokonaisina.

Leikkaa ne pituussuunnassa ½ sentin viipaleiksi.

Levitä leivinpaperin päälle työpöydälle ja ripottele päälle suolaa.

Anna hikoilla 15 minuuttia ja pyyhi neste pois paperilla.

Paahda jauheliha kahdessa erässä paistinpannulla, kuullota hieman sipulimurskiakin.

Yhdistä jauhelihan joukkoon sipulit, tomaattimurska ja puré.

Lisää mausteita maistellen makusi mukaan.

Seos saa olla aika "maistuvaa" ja mausteista.

Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihaseosta ja mozzarellaviipaleita.

Päällimmäiseksi kesäkurpitsaa.

Sirottele päälle juustoraaste ja kypsennä lasagnea 200 asteessa n. 40 min.

(Laitoin myös porkkanaraastetta jauhelihaseoksen joukkoon sekä kirsikkatomaatin puolikkaita lasagnen päälle)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, tuore700g119kcal4.2g17.5g2.8g4.9g
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g400g660kcal80g0g40g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g250g613kcal45g1.5g47.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio100g290kcal26g0g21g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4674g3944kcal328.6g145.6g226.6g43g
Valittu annoskoko2337g1972kcal164.3g72.8g113.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna1169g986kcal82.2g36.4g56.7g10.8g
Arvot/100g100g84kcal7g3.1g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434171