Siirry sivulle! Pätkäise keskeltä poikki isommat kesäkurpitsat ja käytä pienemmät kokonaisina.
Leikkaa ne pituussuunnassa ½ sentin viipaleiksi.
Levitä leivinpaperin päälle työpöydälle ja ripottele päälle suolaa.
Anna hikoilla 15 minuuttia ja pyyhi neste pois paperilla.
Paahda jauheliha kahdessa erässä paistinpannulla, kuullota hieman sipulimurskiakin.
Yhdistä jauhelihan joukkoon sipulit, tomaattimurska ja puré.
Lisää mausteita maistellen makusi mukaan.
Seos saa olla aika "maistuvaa" ja mausteista.
Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihaseosta ja mozzarellaviipaleita.
Päällimmäiseksi kesäkurpitsaa.
Sirottele päälle juustoraaste ja kypsennä lasagnea 200 asteessa n. 40 min.
(Laitoin myös porkkanaraastetta jauhelihaseoksen joukkoon sekä kirsikkatomaatin puolikkaita lasagnen päälle)
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaaGilr