Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g2100g3990kcal378g0g273g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11g28kcal0.7g0.9g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g15g57kcal0.2g13.8g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6592g8532kcal771.6g105.8g552.8g7g
Valittu annoskoko3296g4266kcal385.8g52.9g276.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna1648g2133kcal192.9g26.5g138.2g1.8g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215