1) Kuori ja silppua valmiiksi kaikki kuorimista ja silppuamista vaativat raaka-aineet.
2) Kuullota sipuleita kookosöljyssä ja lisää hetken päästä pannulle mukaan chilit ja paprikat sekä mausteet; jeera eli juustokumina, kaneli sekä paprikajauhe.
Pyörittele kunnes sipulit ja paprikat ovat pehmenneet (hieman).
3) Lisää mukaan jauheliha, tomaattipyre, rouhittu mustapippuri sekä suola.
Ruskista jauheliha sipuli-paprika-mausteseoksessa.
4) Lisää kypsennetyn jauhelihan joukkoon valutetut (ja käsin murskatut?) tomaatit (+ mahd.
säilötty sitruuna).
Säilytä tomaattien liemi ja lisää sitä tarvittaessa notkistamaan pannua.
5) Tarkista maku! Lisää tarvittaessa mausteita.
Tee se tässä vaiheessa.
Ennen seuraavaa
6) Riko pannun päälle kananmunat (säästä keltuainen kokonaisena!) ja laita päälle kasarin kansi, jotta munat kypsyvät.
7) Odota kunnes valkuainen on muuttunut valkoiseksi ja viimeistele pannu esim.
oliiviöljyllä, fetajuustolla ja silputulla persiljalla
8) Nauti ja lämmitä lisää seuraavana päivänä!
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaaChritoni