Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g150g495kcal19.5g94.5g3.9g12.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)780g273kcal7.8g53.8g3.9g10.9g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g450g495kcal112.5g0g4.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)200g60kcal1.6g11.8g0.2g0g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Porkkana, tuore150g42kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g500g500kcal13g24g39.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g10g26kcal1.2g1.1g1.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore45g11kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5592g4040kcal326g433.2g110.8g69.6g
Valittu annoskoko2796g2020kcal163g216.6g55.4g34.8g
Annoskoko puolitettuna1398g1010kcal81.5g108.3g27.7g17.4g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026