Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 650g188kcal6.5g29.9g2g11.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 460g78kcal9.7g0.9g1.4g11g
Pekoni rasvainen 280g1053kcal33.6g0g103.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9580g4516kcal202.6g215g305g79.2g
Valittu annoskoko4790g2258kcal101.3g107.5g152.5g39.6g
Annoskoko puolitettuna2395g1129kcal50.7g53.8g76.3g19.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208