Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 69g72kcal15.5g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )14g7kcal0.1g1.7g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 20g27kcal0.5g0.6g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g289kcal36.4g13.6g9.2g1.6g
Valittu annoskoko188g145kcal18.2g6.8g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g72kcal9.1g3.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.6g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341