Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 138g144kcal31g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )28g14kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 40g53kcal1.1g1.3g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g578kcal72.8g28g18.8g3.2g
Valittu annoskoko376g289kcal36.4g14g9.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna188g145kcal18.2g7g4.7g0.8g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341