Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 173g180kcal38.7g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )35g18kcal0.2g4.2g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g723kcal90.8g34.6g23.4g4g
Valittu annoskoko470g361kcal45.4g17.3g11.7g2g
Annoskoko puolitettuna235g181kcal22.7g8.7g5.9g1g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341