Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 207g216kcal46.5g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )42g21kcal0.3g5g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 60g46kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 60g79kcal1.6g1.9g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 36g45kcal4g0.1g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g867kcal109.4g41.4g27.8g4.8g
Valittu annoskoko564g434kcal54.7g20.7g13.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna282g217kcal27.4g10.4g7g1.2g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341