Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 276g288kcal61.9g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )56g28kcal0.3g6.7g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 80g61kcal1.5g12.3g0.2g0.8g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 80g106kcal2.1g2.6g9.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 48g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g1156kcal145.4g55.4g37g6.4g
Valittu annoskoko752g578kcal72.7g27.7g18.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna376g289kcal36.4g13.9g9.3g1.6g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341