Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 311g324kcal69.7g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )63g32kcal0.4g7.6g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 90g68kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 90g119kcal2.4g2.9g10.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 54g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g2.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1300kcal163.8g62.4g42g7.2g
Valittu annoskoko846g650kcal81.9g31.2g21g3.6g
Annoskoko puolitettuna423g325kcal41g15.6g10.5g1.8g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435341