Pikaiset pikkupitsat
360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja
Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.
Anna tekeytyä tunti.
Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.
Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.
Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.
Nauti.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa
Laskipera87