Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras100g320kcal13.8g58g3.2g8.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g150g150kcal13.5g21g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2118g1272kcal62.2g217.6g9g37.4g
Valittu annoskoko1059g636kcal31.1g108.8g4.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna530g318kcal15.6g54.4g2.3g9.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374