Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1662kcal190.2g0g100.1g0g
Kananmuna kuoreton83g119kcal10g0g8.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3950kcal410.8g82.8g217.8g7.2g
Valittu annoskoko1440g1975kcal205.4g41.4g108.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna720g988kcal102.7g20.7g54.5g1.8g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496