Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40g0g
Kananmuna kuoreton33g48kcal4g0g3.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1580kcal164.4g33.2g86.8g2.8g
Valittu annoskoko576g790kcal82.2g16.6g43.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna288g395kcal41.1g8.3g21.7g0.7g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496