Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Kananmuna kuoreton50g72kcal6g0g5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2370kcal246.4g49.6g130.8g4.2g
Valittu annoskoko864g1185kcal123.2g24.8g65.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna432g593kcal61.6g12.4g32.7g1.1g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496