Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili, vihreä, tuore 20g9kcal0.4g1.6g0g0.3g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g200g300kcal32g8g16g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g2920kcal239.2g107.4g163g32.4g
Valittu annoskoko2260g1460kcal119.6g53.7g81.5g16.2g
Annoskoko puolitettuna1130g730kcal59.8g26.9g40.8g8.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546