Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalipata

Suikaloi kaali, viipaloi porkkanat puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja silppua sipuli.

Mittaa ison kattilan pohjalle vesi.

Lisää kiehuvaan veteen vähitellen kaalisuikaleet.

Kääntele välillä kauhalla.

Kun kaali alkaa pehmetä, lisää porkkanat, lihaliemikuutio ja suola.

Sekoita hyvin ja pane kattilan päälle kansi.

Anna hautua noin 20-30 min. Ruskista sillä aikaa jauheliha ja kuullota sipuli paistinpannulla.

Lisää jauheliha, sipulit ja siirappi padan joukkoon.

Anna kiehua vielä ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g400g680kcal80g0g40g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl22g55kcal2.6g0.3g4.8g0g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g2494kcal194.2g161.2g114.8g55.4g
Valittu annoskoko2072g1247kcal97.1g80.6g57.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna1036g624kcal48.6g40.3g28.7g13.9g
Arvot/100g100g60kcal4.7g3.9g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435587