Kanakeitto

6 perunaa (500 g)
4 porkkanaa (300 g)
1 sipuli (50 g)
8 dl vettä
250 g kanan filesuikaleita, marinoimaton
kanaliemikuutio (10 g)
1 tl pippuria
2 dl ruokakermaa 10%
currya
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)

Laita vesi kiehumaan kattilaan, kanaliemikuutio sekaan.

Ruskista kananliha pannulla 5 minuuttia.

Paloittele perunat ja porkkanat sekä sipuli.

Laita kattilaan kanan kanssa.

Lisää currya.

Keitä puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 708 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 667g505kcal12.5g102.8g1.3g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 1067g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g334g367kcal76.7g0g6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g120kcal0g0g13.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%267g320kcal7.7g12g26.7g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.3g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g2978kcal204.6g290.2g101.6g37.4g
Valittu annoskoko2832g1489kcal102.3g145.1g50.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna1416g745kcal51.2g72.6g25.4g9.4g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435711