Kanakeitto

6 perunaa (500 g)
4 porkkanaa (300 g)
1 sipuli (50 g)
8 dl vettä
250 g kanan filesuikaleita, marinoimaton
kanaliemikuutio (10 g)
1 tl pippuria
2 dl ruokakermaa 10%
currya
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)

Laita vesi kiehumaan kattilaan, kanaliemikuutio sekaan.

Ruskista kananliha pannulla 5 minuuttia.

Paloittele perunat ja porkkanat sekä sipuli.

Laita kattilaan kanan kanssa.

Lisää currya.

Keitä puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 708 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 834g632kcal15.6g128.6g1.7g8.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g417g459kcal95.9g0g7.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g150kcal0g0g16.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%334g400kcal9.7g15g33.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.7g5.4kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g3722kcal256.2g363g127.4g46.8g
Valittu annoskoko3540g1861kcal128.1g181.5g63.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna1770g931kcal64.1g90.8g31.9g11.7g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435711