Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 540g411kcal10.2g83.7g1.1g5.4g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Lihaliemi laimennettu 500g95kcal0g15g3g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g75g195kcal20.3g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g3363kcal210g236.8g171.8g16.2g
Valittu annoskoko1695g1682kcal105g118.4g85.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna848g841kcal52.5g59.2g43g4.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978