Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.4g1.3g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g1640kcal116.8g124.2g64g44g
Valittu annoskoko1986g820kcal58.4g62.1g32g22g
Annoskoko puolitettuna993g410kcal29.2g31.1g16g11g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046