Pikaiset pikkupitsat frutti di mare
360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja
Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.
Anna tekeytyä tunti.
Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.
Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.
Nauti.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa
Laskipera87