Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sieni-vihanneskeitto

Tähteeksi jääneistä vihanneksista ja herkkusienistä sekä kerätyistä tateista tehty keitto.

Freesaa sienet, porkkanat, sipulit ja mausteet ruokaöljyssä sekoitellen koko ajan n 5-10 min, mausteina mieto curry, yrtit, mustapippuri, pienen pieni tulinen paprika.

Lisää voi, sekoita, lisää vesi vähitellen niin että pieni porina jatkuu.

Anna kiehua 10- 15 min. Lisää kiinankaali, pieni tomaatti, kukkakaali, paprika ja esikeitetyt pavut sekä kuivahtaneesta leiväsät pienityt leipäluutiot.

Itsellä oli itse tehtyä saaristolaisleipää.

Jatka keittämistä 10-15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma.

Minä keittelin näistä aineksista 6 litran kattilallesen, iso osaa menee pakkaseen.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni tatti, hapero 600g166kcal11g17.4g3g11.4g
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Kiinankaali raaka 100g600g108kcal9.6g13.8g1.8g13.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Fenkoli, tuore , annos 100g120g20kcal1.1g2.2g0.2g2.9g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Kukkakaali, keitetty, suolaton 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g100g110kcal8g20g0g5g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Saaristolaisleipä säilöntäaineeton (Jäpikkä), annos 34g200g460kcal13g97.2g2.6g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12390g4304kcal130.2g404.2g225g136.6g
Valittu annoskoko6195g2152kcal65.1g202.1g112.5g68.3g
Annoskoko puolitettuna3098g1076kcal32.6g101.1g56.3g34.2g
Arvot/100g100g35kcal1.1g3.3g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436416