Sieni-vihanneskeitto
Tähteeksi jääneistä vihanneksista ja herkkusienistä sekä kerätyistä tateista tehty keitto.
Freesaa sienet, porkkanat, sipulit ja mausteet ruokaöljyssä sekoitellen koko ajan n 5-10 min, mausteina mieto curry, yrtit, mustapippuri, pienen pieni tulinen paprika.
Lisää voi, sekoita, lisää vesi vähitellen niin että pieni porina jatkuu.
Anna kiehua 10- 15 min. Lisää kiinankaali, pieni tomaatti, kukkakaali, paprika ja esikeitetyt pavut sekä kuivahtaneesta leiväsät pienityt leipäluutiot.
Itsellä oli itse tehtyä saaristolaisleipää.
Jatka keittämistä 10-15 minuuttia.
Lisää lopuksi kerma.
Minä keittelin näistä aineksista 6 litran kattilallesen, iso osaa menee pakkaseen.
Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa
Kauris65