TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 50g6.3kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)125g188kcal31.2g3.7g5g0.1g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Persilja10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.8g
Kurkuma, annos 2g2.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g10g2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Spaghetti myllynparas10g35kcal1.3g7g0.1g0.3g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g170g196kcal13.6g25.5g1.7g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2039g1039kcal99g96.4g22.2g38.8g
Valittu annoskoko1020g519kcal49.5g48.2g11.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna510g260kcal24.8g24.1g5.6g9.7g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.7g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481