TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 25g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)63g94kcal15.6g1.9g2.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Voi 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Persilja5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.4g
Kurkuma, annos 2g1.3g0.6kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.6kcal0.3g1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g5g1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Spaghetti myllynparas5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g85g98kcal6.8g12.8g0.9g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g520kcal49.4g48.6g11g19.8g
Valittu annoskoko510g260kcal24.7g24.3g5.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna255g130kcal12.4g12.2g2.8g5g
Arvot/100g100g51kcal4.8g4.8g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481