Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)750g2925kcal217.5g4.5g225g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)450g1413kcal99g11.3g108g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1500g4952kcal30g45g525g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g19992kcal816.8g124.6g1817.4g0g
Valittu annoskoko3195g9996kcal408.4g62.3g908.7g0g
Annoskoko puolitettuna1598g4998kcal204.2g31.2g454.4g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g1.9g28.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741