Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)1000g3900kcal290g6g300g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)600g1884kcal132g15g144g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2000g6602kcal40g60g700g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g26656kcal1089g166g2423.4g0g
Valittu annoskoko4260g13328kcal544.5g83g1211.7g0g
Annoskoko puolitettuna2130g6664kcal272.3g41.5g605.9g0g
Arvot/100g100g313kcal12.8g1.9g28.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741