Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g100g390kcal0g98g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1000g290kcal9g54g4g23g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g1360kcal18g304g8g46g
Valittu annoskoko1150g680kcal9g152g4g23g
Annoskoko puolitettuna575g340kcal4.5g76g2g11.5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325