Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g11g42kcal0g10.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g108g31kcal1g5.8g0.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g147kcal2g32.8g0.8g5g
Valittu annoskoko124g73kcal1g16.4g0.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna62g37kcal0.5g8.2g0.2g1.3g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325