Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g47kcal0g11.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g121g35kcal1.1g6.6g0.5g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g165kcal2.2g37g1g5.6g
Valittu annoskoko140g83kcal1.1g18.5g0.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna70g41kcal0.6g9.3g0.3g1.4g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.3g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325