Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g14g53kcal0g13.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g135g39kcal1.2g7.3g0.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g183kcal2.4g41g1g6.2g
Valittu annoskoko155g92kcal1.2g20.5g0.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal0.6g10.3g0.3g1.6g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325