Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g63kcal0g15.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.1g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g162g47kcal1.5g8.7g0.6g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g220kcal3g49.2g1.2g7.4g
Valittu annoskoko186g110kcal1.5g24.6g0.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna93g55kcal0.8g12.3g0.3g1.9g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325