Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g19g74kcal0g18.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g189g55kcal1.7g10.2g0.8g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g257kcal3.4g57.4g1.6g8.6g
Valittu annoskoko217g128kcal1.7g28.7g0.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna109g64kcal0.9g14.4g0.4g2.2g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325