Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g22g84kcal0g21.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g216g63kcal1.9g11.6g0.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g293kcal3.8g65.4g1.8g10g
Valittu annoskoko248g147kcal1.9g32.7g0.9g5g
Annoskoko puolitettuna124g73kcal1g16.4g0.5g2.5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325