Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g24g95kcal0g23.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g243g70kcal2.2g13.1g1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g330kcal4.4g73.8g2g11.2g
Valittu annoskoko279g165kcal2.2g36.9g1g5.6g
Annoskoko puolitettuna140g83kcal1.1g18.5g0.5g2.8g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325