Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g27g105kcal0g26.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g270g78kcal2.4g14.6g1.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g367kcal4.8g82g2.2g12.4g
Valittu annoskoko310g183kcal2.4g41g1.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna155g92kcal1.2g20.5g0.6g3.1g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325