Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g32g126kcal0g31.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g324g94kcal2.9g17.5g1.3g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g440kcal5.8g98.4g2.6g14.8g
Valittu annoskoko372g220kcal2.9g49.2g1.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna186g110kcal1.5g24.6g0.7g3.7g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325