Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g38g147kcal0g37g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g377g109kcal3.4g20.4g1.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g513kcal6.8g114.8g3g17.4g
Valittu annoskoko434g257kcal3.4g57.4g1.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna217g128kcal1.7g28.7g0.8g4.4g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325