Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4g16kcal0g4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g40g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g55kcal0.8g12.4g0.4g1.8g
Valittu annoskoko46g28kcal0.4g6.2g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal0.2g3.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g59kcal0.9g13.4g0.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325