Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g400g1560kcal0g392g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g4000g1160kcal36g216g16g92g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g5440kcal72g1216g32g184g
Valittu annoskoko4600g2720kcal36g608g16g92g
Annoskoko puolitettuna2300g1360kcal18g304g8g46g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325