Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g43g168kcal0g42.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g431g125kcal3.9g23.3g1.7g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g587kcal7.8g131.2g3.4g19.8g
Valittu annoskoko496g293kcal3.9g65.6g1.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna248g147kcal2g32.8g0.9g5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325