Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g49g189kcal0g47.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g485g141kcal4.4g26.2g1.9g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g660kcal8.8g147.6g3.8g22.4g
Valittu annoskoko558g330kcal4.4g73.8g1.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna279g165kcal2.2g36.9g1g5.6g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325