Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g50g195kcal0g49g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g500g145kcal4.5g27g2g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g680kcal9g152g4g23g
Valittu annoskoko575g340kcal4.5g76g2g11.5g
Annoskoko puolitettuna288g170kcal2.3g38g1g5.8g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325