Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.4g21kcal0g5.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g54g16kcal0.5g2.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g73kcal1g16.4g0.4g2.4g
Valittu annoskoko62g37kcal0.5g8.2g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal0.3g4.1g0.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325