Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g800g3120kcal0g784g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g8000g2320kcal72g432g32g184g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g10880kcal144g2432g64g368g
Valittu annoskoko9200g5440kcal72g1216g32g184g
Annoskoko puolitettuna4600g2720kcal36g608g16g92g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325