Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.1g32kcal0g7.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g81g24kcal0.7g4.4g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g110kcal1.4g24.6g0.6g3.8g
Valittu annoskoko93g55kcal0.7g12.3g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna47g28kcal0.4g6.2g0.2g1g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325