Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 330g751kcal62.7g0g56.1g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g10g67kcal0.1g0.1g7.4g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g2595kcal165g95g165.4g30.4g
Valittu annoskoko1225g1297kcal82.5g47.5g82.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna613g649kcal41.3g23.8g41.4g7.6g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425